Produkter og priser

PRISER

Kontakt mig for nærmere information om mine priser, de vil blive tilpasset dine styling ønsker og behov. Prisen afhænger af tidsforbrug, materialer og hvor omfattende opgaven er.

Nedestående priser er vejledende og fastsættes udfra dine behov og ønsker.

Kørselstillæg kan forekomme ved afstande på 20 km fra min adresse i Århus.

Brude make-up og hår: 2500 kr. inkl en prøve.

Garderobetjek: 2500 kr. for fem timer.

Shoppingguide: 2500 kr. for fem timer.

Pakke med garderobetjek og shoppingguide: 4500 kr.

Make-over: 2500 kr for fem timer.

Pakke med make-over og garderobetjek eller shoppingguide: 4500 kr.

Polterabend: 1000 – 1500 kr.

Make-up aften/styling aften (Minimum 5 deltagere): Priser fra 300 kr. pr. deltager.

Make-up kursus: fra 1000 kr.

Festlige begivenheder : fra 1000 kr.

MAKE-UP OG HÅR

Kunne du tænke dig at få personlig vejledning til din make-up, tilpasset dine ønsker og behov, tilbyder jeg en række forskellige muligheder indenfor personlig styling. Har du et helt specielt ønske må du endelig kontakte mig, og sammen finder vi ud af at få opfyldt lige præcis dine ønsker for personlig styling.

Brudestyling af hår og make-up

Det er din helt store dag, og en af livets største fester, og derfor skal du selvfølgelig se helt vidunderlig ud. Du er måske lidt nervøs på selve dagen, og derfor kan det være en stor lettelse at slippe ansvaret og lade andre sørge for, at du kommer til at se helt perfekt ud på den store dag.

Jeg sørger for både hår og make-up, og det vil naturligvis være hår og make-up der er tilpasset dit brudelook og din personlighed, og en holdbar make-up der kan klare både tårer og masser af grin. Jeg kommer et par timer inden, således vi har god tid til at få dig gjort klar – helt uden stress og jag.

Det er vigtigt for mig du føler dig tryg og rolig, så jeg gør meget ud af både før og på selve dagen, at du har det godt, og føler der er styr på det hele. Jeg har et meget roligt sind, og er god til at tilpasse mig, således du får den start på den store dag, som du ønsker.

Inden brylluppet mødes vi til en prøvedag, hvor vi i grove træk finder frem til dit brudelook. Prøven foregår på en hverdag hos mig i Århus, og tager ca. 2 timer. Inden prøven skal du sende mig en mail med info, samt inspirationsbilleder af hvad du har af ønsker til dit look. Til prøven får vi tilpasset dine ønsker med hvad der passer til dig. Prøven finder sted ca. en måned før brylluppet.

Hvis din mor, søster, svigerinde eller veninde også gerne vil gøres klar til den store fest finder vi også ud af det.

Make-over med make-up og styling af hår5 timer

Hvis du er træt af dit look og trænger til inspiration og fornyelse kan jeg hjælpe dig. Jeg vil lære dig at lægge din make-up på nye måder både til dag og aften, lære dig forskellige teknikker og give dig masser af gode råd om make-up og skønhed. På samme måde vil jeg lære dig at style og sætte dit hår – både de hurtige løsninger til hverdag og dem hvor du har tid til at gøre lidt mere. Jeg vil vise dig hvilke produkter og redskaber du kan bruge og lære dig hvordan du selv kan gøre kunsten efter. Når vi er færdige har du fuldstændig styr på at lægge din make-up, hvad der klæder dit ansigt og hvorfor, hvilke produkter der er gode til dig og dit ansigt, du vil have mere styr på dit hår og have flere muligheder – også når det skal gå hurtigt, du vil have styr på hvilke produkter og redskaber du kan bruge i dit hår. En dag med fokus på dig hvor du bagefter vil have styr din personlige stil indenfor make-up og hår.

Polterabend

Hvis du har en veninde som skal giftes, og gerne vil give hende en sjov polterabend, så lad mig komme ud og lægge en make-up og sætte hendes hår. Der er mange muligheder for polterabender – vi kan give hende et kursus i make-up, vi kan style hende til en billedeserie eller måske en kalender til hendes kommende mand.

Det kan også være brudgommen som skal kastes ud i, at få lavet nogle sjove billeder til sin kommende brud – mulighederne er mange.

Kontakt mig, og så kan vi tale om jeres ideer og ønsker, og sammen finder vi en passende løsning.

Make-up aften

Gennem flere år har jeg undervist i make-up, og jeg har holdt rigtig mange make-up aftener. Jeg kommer hjem til jer, og så får I hver især lagt en make-up tilpasset jeres ønsker og make-up behov – hvad der er en fest make-up for nogen er måske en hverdags make-up for andre. Undervejs kommer jeg med gode råd, tips og ideer, såldes når aftenen er slut vil I alle have fået en større viden on make-uppens forunderlige verden.

Make-up kursus – fra 2 timer

Nogle gange trænger man til fornyelse, men måske kan du ikke selv se hvordan du kan forny eller ændre dit make-up look. Bruger du stadig den samme blå eyeliner fra 1980’erne, er du i tvivl om hvilke farver du skal bruge, ved du ikke hvordan man lægger en flot øjen make-up – så tøv ikke med at kontakte mig, og så finder vi sammen frem til hvordan vi kan forny dit look.

PERSONLIG STYLING GARDEROBE

Kunne du tænke dig at få personlig vejledning til din garderobe, tilpasset dine ønsker og behov, tilbyder jeg en række forskellige muligheder indenfor personlig styling. Har du et helt specielt ønske må du endelig kontakte mig, og sammen finder vi ud af at få opfyldt lige præcis dine ønsker for personlig styling.

Jeg stræber efter at inspirere til en god og personlig stil, hvor personlighed, kropstype og mode bliver forenet med dine ønsker og behov.

Garderobetjek – 5 timer

Hvis du drømmer om en sammenhængende garderobe og en sikker stil skal du have et garderobetjek.

Vi taler først om dig, din stil og hvordan den skal passe ind i din hverdag, ønsker og drømme om hvordan du gerne vil klæde dig – alt tager udgangspunkt i din kropstype og personlighed.

Vi gennemgår sammen din garderobe, får ryddet op, og derefter vil jeg guide dig til hvordan du får en sammenhængende garderobe, der matcher dit budget, din kropstype og understreger din personlighed.

Bagefter vil du have en god viden om hvilke snit, farver og materialer der klæder dig, og du have gode shoppe og stil tips der kan bruges, når du shopper, og på denne måde undgår du nemmere fejlkøb.  Du vil have et mere sammenhængende tøjskab, hvor du bedre vil kunne kombinere dit tøj i forskellige sæt, og du vil føle du har mere tøj selvom vi har ryddet op, fordi dit overblik er blevet bedre.

Efter konsultationen laver jeg en guide til dig med alt det vi har gennemgået, som du fremover kan bruge hvis du kommer i tvivl om hvad der klæder dig.

Garderobetjekket kan kombineres med en shoppingguide eller en make-over.

Shoppingguide – 5 timer

Bliver du stresset og træt ved tanken om shopping, kommer du altid hjem med den samme type bluse eller trænger dit garderobe til at blive frisket op? Jeg kan lære dig at shoppe, så du undgår fejlkøb samt du kan opnå større glæde ved at shoppe, hvis du ved hvad du skal gå efter. Du får et overblik over hvilke butikker og mærker som matcher dig bedst – både ifht. din figur, stil og budget. Samtidig vil du få en større glæde ved at shoppe, fordi du vil komme hjem med ting du faktisk kan bruge og ikke bare endnu et fejlkøb.

Vi går målrettet efter de ting, du mangler for at få din garderobe til at hænge sammen.

Shoppingguiden kan kombineres med et garderobetjek eller en make-over.

Styling aften

Jeg afholder veninde aftener, hvor jeg vil lære jer om stil og kropstyper. Her vil I få større viden om hvordan man klæder sig alt efter kropstype, få fif og gode råd til shopping, mode og stil. En sjov og hyggelig aften hvor alle bagefter vil have større viden om personlig stil og shopping. Sådan en aften kan sammensættes efter mange måder og tilpasses jeres behov og ønsker.