Kontakt og lidt om mig

Jeg er uddannet stylist fra Art Of Style i Kolding, og på skolen har jeg fået en god og brugbar uddannelse som stylist, hvor jeg arbejder idag med helheds stylinger, dvs. at jeg kan sørge for styling af både make-up, hår og tøj.

Oprindeligt er jeg uddannet som designer fra TEKO i Herning, og det er en uddannelse jeg kan bruge meget i arbejdet som stylist – jeg har et dybdegående kendskab til modebranchen, designere, snit, pasform og materialer og alle disse elementer er vigtige i arbejdet som stylist.

Kombinationen af de to uddannelser gør mig meget stærk og sikker i arbejdet som stylist, og det betyder at jeg kan arbejde med flere arbejdsområder.

Jeg har som freelance stylist og make-up artist base i Århus, men jeg arbejder i hele Danmark, ligefra Ålborg, Esbjerg, Odense og København og alt derimellem.

Som freelance stylist har jeg mange forskellige arbejdsområder, hvilket er noget af det der gør arbejdet som stylist så attraktivt for mig.

Jeg arbejder freelance for DR Aarhus, hvor jeg arbejder på Vejret og Sporten, hvor jeg styler værterne inden udsendelse. Jeg har været med til store produktioner som Fodbold VM 2018, hvor DR havde et stort studie på havnen i Aarhus. Jeg var også med, da de danske håndboldherrer vandt VM guld i 2018, hvor jeg stylede værterne og gæsterne.
Gennem mange år har jeg ligeledes arbejdet på programmer som Den Store Bagedyst, Maddysten, KunstQuizzen og andre DR Aarhus produktioner.

Den type af opgaver jeg oftest er ude på er for diverse tøjfirmaer, som skal have lavet kataloger, billeder til webshoppen, sociale medier og andre typer af fotoopgaver. Her har jeg typisk har ansvaret for hele stylingen, og igen er arbejdet meget varierende alt efter hvilket look og udtryk vi skal have frem på billederne, således det matcher firmaets DNA.

Derudover har jeg et fast samarbejde med forskellige fotografer til f.eks. portrætfotografering, reklamebureauer til diverse reklameopgaver osv.

Personlig styling er en af mine store passioner, da jeg her får lov at arbejde med mange forskellige typer mennesker; alle med forskellige ønsker og behov til stylingen.

Nogle har brug for et garderobetjek, andre vil have den helt store make-over og nogle har brug for hjælp til specielle lejligheder såsom store fester og bryllupper. I flere år har jeg undervist i make-up og styling, og jeg afholder aftener hvor jeg kommer og underviser i alt fra make-up til hvordan man klæder sig efter sin kropstype.

Såfremt du har nogle spørgsmål, ønsker eller kommentarer skal du endelig kontakte mig, og så kan vi sammen finde frem til en løsning på den styling du har i tankerne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

/Anne Rimmer

Kontakt

Jeg kan kontaktes via mail annerimmer@hotmail.com og mobil: 25 11 15 65.